28 maart 2018

Beoordelaars-update

De leergang Manschap A draait inmiddels een jaar in de blended vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van de ELO en er praktijktoetsen onder verantwoordelijkheid van het opleidingsinstituut worden afgenomen.

Praktische oefeningen

Dit betekent dat de hiervoor opgeleide beoordelaars kennis hebben kunnen maken met de beoordeling van de eerste praktijktoetsen. De BOGO heeft geconstateerd dat het uitvoeren van een beoordeling best pittig kan zijn. Om alle beoordelaars te ondersteunen bij deze taak is er een praktisch ingerichte training opgezet. In deze training wordt de theorie van het beoordelen kort gefinetuned. De training vervolgen we buiten met praktische oefeningen. Er is voldoende ruimte om met elkaar te sparren en ervaringen uit te wisselen. De werkgroep die zich heeft beziggehouden met de ontwikkeling van de training bestaat uit beoordelaars, examinatoren en CTLT-leden.

Start

Binnen afzienbare tijd kunnen beoordelaars een uitnodiging ontvangen voor deze training en kan er worden ingeschreven op een passend moment. De trainingen starten in mei. Het bijwonen van deze training is verplicht voor alle beoordelaars. Voor de LRH-beoordelaars is er een training ontwikkeld die afgepast is op het specifieke vakgebied.