28 maart 2018

Wijzigingen binnen het Bedrijfsbureau van BOGO

Onlangs zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd binnen het Bedrijfsbureau. Ingrid Sauer was als enige planner werkzaam binnen het Bedrijfsbureau, echter de werkzaamheden zijn te veel geworden voor 1 persoon.

Vandaar dat nu een Planbureau is opgericht waarin 3 planners werkzaam zijn: Ingrid Sauer, Christina Broekhof en Susan Bruggeman. Bij het Planbureau worden alle werkzaamheden neergelegd rondom de planning van opleidingen, examens en het zoeken van VR-regisseurs, beoordelaars en examinatoren.

Werkzaamheden

Daarnaast is Marjolein Storms aangesteld in de functie van telefoniste/receptioniste/ondersteuner Bedrijfsbureau. Zij zal zich in de eerste instantie bezighouden met ondersteunende werkzaamheden voor het Bedrijfsbureau en het aannemen van de telefoon. Op de locatie van de BOGO vindt een herinrichting plaats van de ontvangstruimte. Hierin wordt een receptieruimte gecreëerd waar Marjolein plaats gaat nemen.

Ondersteuning

Tot slot heeft binnen het Bedrijfsbureau ook een aantal wijzigingen plaatsgevonden met betrekking tot de ondersteuning van de regio’s.

1. Renate van Roden ondersteunt regio Gelderland-Midden;
2. Manuela Gruijthuijsen ondersteunt naast regio IJsselland ook regio Flevoland;
3. Mel Laskowski is werkzaam voor regio VNOG-Oost.

Kortom het Bedrijfs- en Planbureau van de BOGO is in beweging!